Ostimme perheen isännän kanssa taas uuden laserpointterin, joka totisesti on ollut hintansa väärti. :) Meidän kissan-leluille-niin-nirso-Ilyankin innostui juoksemaan valon perässä. Ilyan kun yleensä tykkää enemmän kaikenlaisesta näpertelystä, esimerkiksi tavaroiden piilottamisesta sohvan alle, uunin tai jääkaapin alle - tai vessapaperin kanssa taiteluista.

Valon kanssa ei kuitenkaan voi leikkiä kuin maksimissaan vartin kerrallaan, Sony juoksisi muuten itsensä sydänkohtauksen partaalle, kahjo pentu kun on. :) Leikkien loputtua poika jääkin läähättämään lattialle. Tosin tänään olimme juuri leikanneet kissojen kynnet ennen leikkihetkeä, joten Sony ei luistelun takia uskaltanut eteisen matolta poistua.

Matolta oli kuitenkin hyvä väijyä valoa. :) Sonylla on muuten hauska tapa vaaniessaan työntää korvat alas eteenpäin.

Ilyanille ja Robinille löysin läheisestä kauppakeskuksesta sattumalta hyvän lelun. Toin sieltä mukanani kaksi kaasuilmapalloa, joilla Ilyan on ja Robin on leikkinyt ihan hullunlailla. Laitoin molempiin palloihin vielä kissojen lelunauhat, jotta he voivat tarttua paremmin palloihin. Poikien lempileikki pallon kanssa menee niin että Ilyan juoksee ympäri taloa Robinia ja palloa karkuun pallon naru suussaan.

Ilyan vahtimassa palloaan. (Hän vie rakkaan pinkin narunsa aina sängylle maaten sen päällä, jotta muut eivät pääse anastamaan sitä.)

"Aargh, se pääsee karkuun!"

 

Lopuksi vielä pojat toivovavat Robinin johdolla kaikille hyvää yötä!

Robin

 

"Jaa että minäkö väsynyt!"

 

Sony ja Pörrö