Olen jo kauan halunnut kirjoittaa kissoistamme blogia ja sainkin viimein itsestäni sen verran niskasta kiinni. :) Aluksi kerron hieman kissoistamme yleisesti. Eli vanhin kissamme on maatiaiskissamme Ilyan, joka on huimat 1v 7 kk vanha. Ilyan tykkää erityisesti halimisesta, pussailusta,  maitonapeista, rallista, hiirileluista ja  omasta rakkaasta pinkistä narustaan. Ilyan on varsinainen siisteysintoilija, joka pitää huolen, että muistan pitää hiekkalaatikon siistinä, ja joka pesee veljiään vaikka väkisin. Hän jaksaa myös kuivata hiukseni, kun tulen suihkusta. :) Ilyan on ehdottomasti ottanut paikkansa kissakoplan päällikkönä.

Kuva Ilyanista:

Ilyan omalla paikallaan sohvalla. Herra tykkää myös istuskella ja makoilla tyynyjen päällä.

 

Seuraavana esittelyvuorossa keskimmäinen kisumme Robin. Robin on musta maatiaispoika. Ikää hänellä on 1v 3 kk. Robin on perheemme ujoin kissa ja hän usein arastaa vieraita. Hän arastaa myös ihmisen käveleviä jalko ja luikkii yleensä nurkkiin, kun häntä kohden kävelee. Lieko sitten synnynnäistä, vai onko häntä potkittu syntymäkodissaan. Vaikka Robin onkin suhteellisen arka, hän on kuitenkin myös erittäin hellyyden kipeä kissa, joka tulee mielellään viereen puskemaan ja kehräämään. Hän on myös perheemme kovin juttelija ja hän tulee usein aamuisin herättämään talon ihmiset pulumaisella jutustelullaan. :) Robinin lempipuuhia ovat muun muassa pallojen kanssa leikkiminen, makoilu, linnuille jutustelu ikkunan läpi, hippastelu velipoikien kanssa sekä syöminen. Robinilla onkin omituinen pakkomielle mennä syömään aina kun Ilyan on syömässä ja vielä samasta kupista, mistä Ilyan syö. Ilyan usein väistyykin kiltisti viereiselle kupille. Tosin herkkuruoan ollessa kyseessä Ilyania ei siirrä mikään. :)

Robin päiväunilla

 

 

Kissakuopuksemme Sony on todellinen energiapakkaus, joka ei väsy leikkimiseen ja riehumiseen sitten millään. :) Pian 4 kuukautta täyttävä Sony on puoliksi maatiainen ja puoliksi somali. Sony on ehdottomasti perinyt somalin sosiaalisen ja leikkisän luonteen, pikku herra ei malta hetkeäkään olla aloillaan. :) Sony vaatii huomion kokopäiväisesti itselleen ja maukuu tomerasti mikäli häntä ei huomata. Hän jaksaisi olla koko päivän sylissä kehräämässä ja puskemassa, jos tämä vain kävisi perheen ihmisille. Onneksi hänellä on kaksi kissaveljeä, jotka jaksavat vuorotellen pelata hippaa ja juosta rallia hänen kanssaan. :) Sony on myös erinomainen kiipeilijä, eikä talossamme ole yhtään niin korkeata paikkaa, johon hän ei pääse. Valitettavasti. :)

Nukkuva Sony